Slamsugning & højtryksspuling

Klaus kloakservice tilbyder slamsugning og højtryksspuling i Kalundborg og omegn. Vi udbyder vores services til det offentlig, private såvel som til erhverv. Uanset hvilket problemstilling du står med og har brug for slamsugning, så er vi den rette samarbejdspartner. Der er ikke en opgave der er for lille eller for stor til at vi kan løse den effektivt og hurtigt.

slamsugning og højtryksspuling

Vi kender alle til at vores afløb kan være stoppet, og man ikke selv kan løse problemet. Det kan medfører store gener som man ønsker løst hurtigst muligt. Vi er eksperter i at holde dit anlæg rent. Det kan være med slamsugning eller højtryksspuling alt efter behov og opgavens omfang. Så står du med et stoppet afløb så tøv ikke med at kontakte os.

Hos Klaus kloakservice tilbyder vi mange forskellige services indenfor kloakrensning:

  • - Spuling af kloakledninger
  • - Rens af faldstammer
  • - Rensning af brønde
  • - Rens af olie og feduskillere
  • - Rensning af sandfang
  • - Rensning af diverse tanke
     

Vores ekspertise er stor og vi finder altid den bedste løsning for dig.

Mange års erfaring med slamsugning i kalundborg og omegn

Med mere end 50 år i branchen er vi en troværdig samarbejdspartner som gennem årene har stået overfor alle typer af problemer som skulle løses med højtryksspuling eller slamsugning.

Når man udfører slamsugning vil man stå med en masse affaldsstoffer som skal bortskaffes. Vi sætter en stor ære i at skåne miljøet mest muligt, og derfor er vi stolte at alt bortskaffelse af slam og affaldsstoffer sker på godkendte pladser og rensningsanlæg. På den måde er vi sikret at bortskaffelsen er udført på den bedste måde for miljøet og med mindst mulig forurening af omgivelserne.

Brug for akut slamsugning?

Et stoppet kloaksystem eller rensningsanlæg sker ofte meget pludseligt, og i nogle tilfælde kan det medfører stor skader, som oversvømmelse af boligen, stoppe en hel produktion eller noget helt tredje. 

Ved alle akut opstået skader vil man gerne være sikret at der bliver taget hånd om problemet med det samme, for at mindske omfanget af skaderne og omkostninger, f.eks. i forbindelse med en produktion der må lukkes ned. 

Med vores vagtordning kan vi i de fleste tilfælde tilbyde hjælp, selv hvis der opstår problemer i weekenden. Ved akutte skader kommer vi ud hurtigst muligt.

Hør mere om dine muligheder

Har du brug for slamsugning eller højtryksspuling, eller ønsker du at hører nærmere omkring pris eller faste aftaler, så kontakt os på tlf: 59 50 85 59, mobil: 20 68 69 30 eller udfyld vores kontaktformular og vi kontakter dig hurtigst muligKlaus' Kloakservice ApS - Slagelsevej 239 B, 4400 Kalundborg
Telefon: 59 50 85 59 - Mobil: 20 68 69 30
post@kloakklaus.dk